Skidåkning i Mürren

Members doing a day trip to Mürren

skidklubb

I slutet av förra veckan hade vi en medlem från skibum50plus, intresserad av att delta i den internationella tävlingen Inferno-rennen, som fick möjligheten att följa med DHO:s Manager Andrew och medlemmar från DHO för att köra Inferno-rennens sträckning.

Efter deras skiddag anslöt vi andra för gemensam lunch på Hotel Belvu:s terass omgiven av de vackra alperna i Jungfrauområdet. Britterna försvann ut i pisten igen och vi svenskar  tog oss tillbaka över dalen hem till Wengen.

At the end of last week we had a member from skibum50plus, interested in participating in the international competition Inferno-Rennen in Mürren, who got the opportunity to join DHO’s manager Andrew and members of the DHO to run Inferno rennens stretching.

After their day of skiing, we joined the others for lunch at the Hotel Belvu’s terrace, surrounded by the beautiful Alps in the Jungfrau area. The British skiers went out on the piste again and we Swedes took us back over the valley back home to Wengen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.