Skiing in Mürren

Skidåkning i Mürren

Members doing a day trip to Mürren

skidklubb

I slutet av förra veckan hade vi en medlem från skibum50plus, intresserad av att delta i den internationella tävlingen Inferno-rennen, som fick möjligheten att följa med DHO:s Manager Andrew och medlemmar från DHO för att köra Inferno-rennens sträckning.

Efter deras skiddag anslöt vi andra för gemensam lunch på Hotel Belvu:s terass omgiven av de vackra alperna i Jungfrauområdet. Britterna försvann ut i pisten igen och vi svenskar  tog oss tillbaka över dalen hem till Wengen.

At the end of last week we had a member from skibum50plus, interested in participating in the international competition Inferno-Rennen in Mürren, who got the opportunity to join DHO’s manager Andrew and members of the DHO to run Inferno rennens stretching.

After their day of skiing, we joined the others for lunch at the Hotel Belvu’s terrace, surrounded by the beautiful Alps in the Jungfrau area. The British skiers went out on the piste again and we Swedes took us back over the valley back home to Wengen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: