Vårskidåkning i Wengen

Vårskidåkning i Wengen

En Magnum är aldrig fel i solen

skibum50plus

Då har vi tagit farväl av vår sista medlem som gästat Wengen denna säsong, Gunnar från Norge. Vi tackar alla er som besökt oss i Wengen denna säsong. Det har varit fantastiska möten, rolig skidåkning och vi kan också konstatera att alla har haft några fina soliga dagar och för andra har hela veckor bestått av solsken i pisten. Wengen är ju känt för många soltimmar överlag. Stort tack till er som också bokat om för nya äventyr i Wengen, vi ser fram emot att mötas igen!

inlovewithswitzerland

Pisterna håller fortfarande öppet och vår skidåkning fortsätter i Wengen, Mürren och Grindelwald t om den 17 April. Den sista April lämnar Filip och jag Wengen för hemresa till Sverige igen.

mannlichen

Just nu gäller härlig vårskidåkning i området något vi gillar personligen och som detta år fått sig ett rejält lyft tack vare våra vänner på SOUL Skis i Göteborg som utrustat oss med all mountain-skidor denna säsong, som en del utav er testat med belåtenhet. Vi har ju även testat skidorna i puder, hård pist och faktiskt även i bana! Detta är verkligen en all mountain-skida alla kategorier.

Then we have said goodbye to our last member to visiting Wengen this season, Gunnar from Norway. We thank all of you who have visited us in Wengen this season. It has been amazing encounters, fun skiing and we can also see that everyone has had some nice sunny days and others have had full weeks comprised of sunshine on the piste. Wengen is well known for many hours of sunshine overall. Many thanks to those of you who also booked on to new adventures in Wengen the upcoming winter season, we look forward to seeing you again!

Right now applies wonderful spring skiing in the area which we personally like, and which this year earned itself a real boost thanks to our friends at Soul Skis in Gothenburg, which has equipped us with all mountain skis this season, as some of you tested with contentment. We have also tested the skis in powder, hard piste and indeed in the race course! This really is an all-mountain ski all categories.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: