skibum50plus in Wengen

eiger  skiing

(English below)

Välkommen hem till oss i Wengen! Hur ser livet ut här bakom kulisserna? Förra året bodde vi i ett personalrum som vi var mycket nöjda med, men fördelarna med att kunna laga egen mat och kunna arbeta mer fokuserat är naturligtvis en stor fördel med att disponera en egen lägenhet i ett chalet.

Här planerar vi skidåkningen, fototagningar, podcast och arbete med bloggen, Facebook och instagram, delar som sedan genomförs i omgivningarna eller med utsikt från vårt vardagsrumsfönster.

skidinner  soulskis

Har vi äkta skibumstämning här? Nja kanske lite mer tillrättalagt om vi jämför med fjolåret då vi tillredde skak-sallad i plastmuggar, använde vattenkokare för att tillaga nudlar, samt åt kallskuret och konserver i kombination med utsökt mat från tillhörande personalmatsal samt besök på ortens fina restauranger.

Men det hade också sin charm och vi kan absolut tänka oss att leva så igen. Några utav våra centrala arbetsuppgifter här är också att ta emot medlemmar i Wengen, arrangera gemensam skidåkning, events och se till att de som kommer trivs och att hjälpa till med bokningar på de hotell vi samarbetar med. Parallellt med detta arbetar vi också gentemot skidorter med Skitude IT-lösningar för skiresorts som samtidigt ökar upplevelsen hos besökande skidåkare och premierar trogna besökare och kommunikation mellan resort och skidåkare. Specialité skidAppar och interaktiva 3-D kartor.

_DSC0170       skitudelogg

 

Skidåkningen är självfallet central och varje dag ges tillfälle till underbar skidåkning, ja Wengen är ju inte bara känt för världens längsta störtlopp i världscupen, eller för att ha den vackraste miljö du kan tänka dig, utan också för att ha alpernas bästa skidåkning. Vi utnyttjar allt om än det blir en del innedagar med administrativt arbete.

DSC_0932  exclusiveclub

Welcome to our home in Wengen! What is life like this behind the scenes? Last year we stayed in a staff room which we were very happy with, but the benefits of being able to cook your own food and be more focused is obviously a big advantage to dispose of an own apartment in a chalet.

We are planning skiing, photo shooting, podcast and work with the blog, Facebook and Instagram, parts that are then implemented in the surroundings  or with the view from our living room window.

Do we have genuine ski bum feeling here? Well maybe a little more rebuke added if we compare with last year when we made ready shake salad in plastic cups, used a kettle to cook  noodles and ate cold cuts and canned food in combination with delicious food from associated canteen and visits to the resort’s fine restaurants. But it also had its charm and we can certainly imagine to live like that again.

Some of our key tasks here are also to receive members in Wengen, arranging joint skiing, events and ensure that they will feel comfortable and to help with bookings at the hotels we work with. Parallel to this, we are also working towards the ski resorts with Skitude IT solutions for skiresorts which simultaneously increases the experience for visiting skiers and gain loyal visitors and communication between the resort and skiers. Specialities ski-apps and interactive 3-D maps.

Skiing is of course the central and each day is opportunity for wonderful skiing, yes Wengen is not only known for the world’s longest downhill race in the World Cup, or for having the most beautiful environment you can think of, but also to have the Alps best skiing. We use it all between parts of administrative work some days.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: