Lauberhornrennen 2017

lauberhornrennen  worldcupvillage

(English below)

Nu står målhanget redo vid Inner Wengen och i morgon startar legendariska Lauberhornrennen med kombinationen, slalom och störtlopp. Vi var på plats vid startnummer utlottningen och fick förutom superstjärnorna se en annan legendar på scenen, nämligen Franz Klammer.

franzklammer  tannebar

Vi kände av stämningen i den uppbyggda världscupsbyn där människorna verkligen är i partystämning med dans och fest så här dagen innan racet. Vi drog vidare till Tanne Bar och avrundade kvällen för att komma i säng i tid inför morgondagens kombination med slalom som första attraktion. Till er som är hemma i Sverige, Norge eller andra länder, missa inte detta på TV. Till alla svenskar, norrmän mfl på plats, vi ses i morgon.

 

Now the Finnish area is ready at Inner Wengen and tomorrow the legendary Lauberhornrennen starts with the combination, slalom and downhill. We were at the starting number raffle and got besides superstars see another legend on stage, namely Franz Klammer the great downhill atlet.

We felt the mood of the built world cup village where people really are in a party atmosphere with dancing and party  the day before the race. We pulled on to legendary Tanne Bar and rounded the evening to get to bed in time for tomorrow’s combined with slalom as the first attraction. To those who are at home in Sweden, Norway and other countries, do not miss this on TV. For all Swedes, Norwegians and others in place, see you tomorrow.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: