Dinner event

img_5942 img_5939

(English below)

Eventen har avlöst varandra under hösten. Vi har bl a haft event i Göteborg på SOUL skis skidfabrik där handgjorda skidor tillverkas med både hjärta och själ.

Vi tog oss sedan till Norrøna Consept store i Täby och hade för kvällen en unik medlemsrabatt på Norrøna för medlemmar i skibum50plus Exclusive Club, SOUL skis fanns också på plats.

Senast öppnade vi dörrarna för medlemmar till vårt eget hem med skid-middag under gårdagen. Fantastiskt roligt att förbereda och då gästerna kom fick vi mottaga blommor, choklad och Champagne, stort tack till er alla! Kvällen fylldes av anekdoter, skratt och allvar, och så klart kretsade det mesta kring alpin skidåkning, olika resmål i Schweiz, Österike, Frankrike och Italien, men också i Sverige. Det bjöds på snittar, Wallenbergare och naturligtvis Schweizisk ost, vin och Champagne.

20161111_195149_resized 20161111_195119_resized

Bli medlem du också!

Vi berättade också mer om Wengen då flera av deltagarna redan bokat sin skidresa dit. Middagen var dessutom en vinnar-middag för en utav vinnarna i vår tidigare tävling. Den andre vinnaren får sin middag på plats i Wengen.

Många av våra idéer fick stöd under våra diskussioner, bl a framkom ett önskemål på gemensam resa till Wengen och gemensamma event på plats. Just nu ligger många medlemmars vistelse spridda på olika veckor.

 

Där vill vi lyfta fram möjligheten att boka något av våra hotel i Wengen V11 13/3 – 19/3-2017 då vi redan har flera medlemmar på plats. Vi har också sommarkidåkning med vandring i Zermatt 22/7 – 26/7 sommaren 2017 med boende på exklusiva Chalet Ulysse. Anmäl ditt intresse genom att maila oss.

Sunstar Alpine Hotel, Wengen.

The events have succeeded each other . We have had one event in Gothenburg on SOUL skis ski factory where handmade skis are manufactured with both heart and soul.

We then took us to Norrøna Consept store in Täby (outside the capital of Sweden) and had for the evening a unique member discount on Norrøna for Members in skibum50plus Exclusive Club.

Last  we opened the doors for members to our own home with ski-dinner yesterday. Fantastic fun to prepare and when guests came we receive flowers, chocolates and Champagne. The evening was filled with anecdotes, laughter and serious discussions, and of course revolved mostly around alpine skiing, various destinations in Switzerland, Austria, France and Italy, but also in Sweden. There were treated to canapés, minst veal meat and of course, Swiss cheese, wine and Champagne.

We also talked more about Wengen, when several of the participants have already booked their ski trip there. The dinner was also one winning dinner for one of the winners of our previous contest. The second winner will get his dinner at location in Wengen.

Many of our ideas were supported in our discussions, among others, showed a preference on joint trip to Wengen and common event in place. Right now many members stay scattered in different weeks.

Where we highlight the possibility of booking one of our hotel in Wengen V11 13/3 – 19 / 3-2017 when we already have several members on the spot. We also have summer skiing with hiking event in Zermatt 22/7 – 26/7 the summer of 2017 with accommodation at the exclusive Chalet Ulysse.
Contact us for more information.
Become a member!

ulysse3

Chalet Ulysse, Zermatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: