Ski After- Work

nyheliski

Picture from Heliski with our partner SKISET, Wengen.

Den 8:e December kl 18 planerar vi en after-work centralt i Stockholm för medlemmar. Kom och häng, ta ett glas Champagne, en öl eller bara en kaffe. Vi pratar skidåkning och informerar om kommande säsong. Eventet ligger uppe i vår slutna Facebook-grupp och vi tar också emot intresseanmälan via mail.
Kontakt

On December 8th at 18, we are planning an after-work centrally in Stockholm for members. Come and join us, have a glass of Champagne, a beer or just a coffee. We’re talking skiing and informs about the coming season. The event is up on  our closed Facebook group and we also accept expressions of interest via email.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.