Nya medlemmar/ New members

wengensun

(English below)
Just nu får vi många nya medlemmar till skibum50plus Exclusive club som vi hälsar varmt välkomna in i klubben!

Vi hoppas att det inte främst är våra medlemsförmåner som lockar utan också lusten av att träffa likasinnade, viljan att kanske hellre investera i en mer exklusiv upplevelse och skidresa där kvalité och service är viktiga bitar på sidan om den fantastiska skidåkningen och andra upplevelser, såsom kultur, matupplevelse och möjligheten att lära känna nya platser och människor, med andra ord en nyfikenhet och ett ungdomligt sinne.

Vi ser också med glädje på intresset från alla gamla medlemmar som slutit upp på våra olika event, bokat resor, delat våra inlägg i sociala medier, följt oss på Facebook, Instagram, bloggen mm, ett stort tack!

I kväll har vi öppnat dörrarna till vårt hem för en trevlig skid-middag hemma hos oss och den 8:e December samlar vi intresserade medlemmar till en Ski After Work, centralt i Stockholm.

Vad händer framöver?

Vi får många medlemmar till Wengen i vinter och kommer att ordna medlems-event på plats. Vi kommer också att fortsätta skiers Podcast varje lördag från Wengen med start 1:a veckan i Januari och hoppas detta år kunna ha spännande gäster i vår pod. Vi kommer också att bereda möjligheten till skid-test för medlemmar på plats med möjlighet att testa skidor från SOUL skis. SOUL skis kommer även att finnas hos SKISET Wengen, som också är en utav våra samarbetspartners.

likebeinginanotherworld

Right now we get many new members to skibum50plus Exclusive club which we greet warmly welcomed into the club.

We hope that it is not primarily our member benefits that attract, but also the desire to meet like-minded people, a will perhaps to prefer to invest in a more upscale experience and ski trip where quality and service are important pieces of the page on the side of the amazing skiing and other experiences, such as culture , dining experience and the opportunity to get to know new places and people, in other words a curiosity and a youthful mind.

We are also pleased at the interest from all old members who signed up on our various events, booked trips, sharing our social media posts, followed us on Facebook, Instagram, blog, etc., many thanks!

In the evening, we have opened the doors to our home for a nice ski-dinner at our house, and December 8th, we gather interested members to ski after work, in central Stockholm.

What about the future?

We get many members to Wengen this winter and will arrange Member event on location. We will also continue skiers Podcast every Saturday from Wengen, starting the first week of January and hope to have interesting guests in our pod. We will also provide the opportunity to ski test for members in place with the opportunity to test skis from SOUL skis. SOUL skis will also be at SKISET Wengen, which is also one of our partners.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: