skibum50plus ski Events

eigergletcher1
Hej alla! Nu närmar sig vintern med stormsteg. Närmast i tiden finns vi i Göteborg på SOUL skis skidfabrik och vårt gemensamma event 20/10. Därefter är det dags för för vårt event i Täby Centrum 27/10 i samverkan med Norrøna Consept store & Switzerland Tourism & SOUL skis. Som medlem i skibum50plus Exclusive Club har du 15% medlemsförmån på SOUL skis underbara skidor. Du kan också testa dessa på plats i Wengen denna vinter.

martin på kam 4 kopia

På eventet på Norrøna Consept store i Täby Centrum, får du som medlem 15% medlemsförmån på aktuella klädkollektionen och Andreas berättar mer om hur du klär dig bäst för skidåkning och utomhusaktiviteter vintertid. Träffa oss bli medlem på plats, kläm och känn på SOUL skis, möt Switzerland Tourism, i Täby, Stockholm.

Eigergletcher

Hey all! Now winter is approaching by leaps and bounds. Next in time we are in Gothenburg on SOUL skis ski factory and our joint event 20/10. Then it’s time for our event in Täby Centrum 27/10 in conjunction with Norrøna Consept store, Switzerland Tourism & SOUL skis. As a member of skibum50plus Exclusive Club you have a 15% membership benefit of SOUL skis wonderful skis. You can also test them on location in Wengen this winter

At the event on Norrøna Consept Store in Täby Centrum, you get as a member  15% member benefit to current ski clothing collection and Andreas tells us more about how you dress the best for skiing and winter outdoor activities. Meet us, squeeze and feel SOUL skis, meet Switzerland Tourism, in Täby, Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: