The feeling of skiing in Switzerland

Var med och dela känslan av tillhörighet där kärleken till snö och skidåkning står i centrum. Svårt att hitta resesällskap till skidresan du drömmer om? Vi möter dig personligen på plats i Wengen, guidar dig i skidsystemet, är ditt sällskap på en afterski eller under en gemensam middag tex.

Come and share the feeling of belonging where the love for snow and skiing is at the center. Hard to find travel companions for the ski trip of your dreams? We will meet you in person on location in Wengen, we will guide you in the ski system, be your company on an après-ski or a dinner for example.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.