Hand made SOUL skis in Gothenborg

Vilken färg har din själ?

soulskis1

Stort tack till er medlemmar i skibum50plus Exclusive Club som deltog i torsdagens event på SOUL skis i Göteborg, Västra Frölunda, och ett Stort tack till Kristian och Martin på SOUL skis. Vi fick en fantastisk genomgång av grundarna, Kristian och Martin som berättade mer om tankarna, arbetet runt att skapa skidglädje, något som ligger dem varmt om hjärtat. Vi, Malin och Filip fick möjlighet att träffa medlemmar som varit med sedan starten och fick dessutom möjlighet att välkomna nya medlemmar, berätta mer om våra boenden i Wengen, Zermatt och Badgastein. Wengen fick självfallet stor plats då det är där vi finns på plats och möter upp medlemmar på plats. Där kan du som medlem också testa SOUL skis på plats. Som medlem har du 15% medlemsförmån vid köp av skidor.

Ny chans att träffa Malin och mig, Kristian från SOUL skis är den 27/10Täby Centrum kl 18:00. Ett event i samarbete med Norrøna Consept store och Switzerland Tourism. Köp Norrønas utvalda kläder inför vintern med 15% medlemsförmån (vid uppvisande av medlemskort), kläm och känn på skidor från SOUL skis. (Du kan bli medlem på plats).
Anmäl dig till eventet
Butiken är öppen för alla, Vi berättar mer om skibum50plus och Wengen, Andreas från Norrøna berättar mer om hur du klär dig i vinter, Switzerland Tourism visar film och bjuder på ost.

20161020_183542_resized  20161020_183945_resized

What colour is YOUR Soul?

Many thanks to the members of skibum50plus Exclusive Club who attended Thursday’s event at SOUL skis in Gothenburg, Västra Frölunda. We got a great review of the founders, Christian and Martin who told us more about the ideas, work around creating enjoyable skiing and skis, something that stands in their heart. We, Malin and Filip had the opportunity to meet members who have been involved since the beginning and also had the opportunity to welcome new members, tell more about our accommodations in Wengen, Zermatt and Badgastein. Wengen were obviously main location then this is where we are on location and meet our members in place. There you can as a member also test SOUL skis on location. As a member, you have 15% membership benefit when purchasing skis from SOUL skis.

New chance to meet Malin and me, Kristian, SOUL skis are on 27/10 at Täby Centrum at 18:00. An event in cooperation with Norrøna Consept Store and Switzerland Tourism. Buy Norrona selected clothes for winter by 15% member benefit, squeeze and feel the skis from SKI SOUL. The shop is open to everyone, we will tell you more about skibum50plus and Wengen, Andreas tells us more about how you dress in winter, Switzerland Tourism shows films and hosts cheese.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: