Hotel Schönegg Wengen

hotelschonegg

Vi fortsätter presentationen av våra samarbetspartners med att presentera eleganta Hotel Schönegg i Wengen, Schweiz. Detta är ett mindre hotel med ett stort, sobert, elegant och charmigt innehåll. Här möter du värdarna Caroline Ogi med maken Sylvain Stefanazzi Ogi med personal. Här har vi själva bott vid ett antal tillfällen och intrycket landar i beskrivningar som hög servicenivå, fantastisk mat och en miljö som presenterar det mesta du kan önska dig. Hotell Shöneggs restaurant 1903 presenterar ett kök i absoluta toppklass för dig som är finsmakare och sätter största värdet på matupplevelsen såväl som boende och service.

1903restaurant  1903-shonegg

Hotellets Bastu är ett lika välkommet som den fantastiska maten efter en dag i skidbacken. Vinkällaren som hotellet presenterar är också något vi vill lyfta fram, en plats för reflexion, smakupplevelse och umgänge. Här kommer flera event att förläggas för medlemmar i skibum50plus Exclusive Club.

schoneggsauna2  schoneggwine

Så till rummen. Bo med elegans ett stenkast från kabinbanan som tar dig upp till Männlichen. Rummen finns i varierande storlek för dig som vill ha mer yta finns alternativen. Som medlem i skibum50plus Exclusive Club är förmånen vid boende på detta exklusiva, mysiga hotel en VIP treatment från klubbens sida som innebär 1 fri lunch i  backen tillsammans  med oss/person inkl dryck samt en överaskning.

shoneggroom4 schoneggroom

För dig som Platinamedlem ingår 2 fria dygn i dubbelrum eller motsvarande förmån vid bokning av större rum, vid ett tillfälle/ år.

bar1903  shoneggwindow

Sök medlemsskap/Become a member
20151106_190946

Skidresa/ ski trip booking

We continue the presentation of our partners in presenting the elegant Hotel Schönegg in Wengen, Switzerland. This is a smaller hotel with a large, sober, elegant and charming content. Here you will meet hosts Caroline Ogi with her husband, Sylvain Stefanazzi Ogi with staff. Here we have lived ourselves on a number of occasions and the impression lands in the descriptions off high level of service, fantastic food and an environment that presents the most you can wish for. Shöneggs Hotel Restaurant 1903 features a kitchen in the absolute top class for those who are connoisseurs and sets the maximum value of the dining experience as well as the accommodation and service.
The hotel’s sauna is as welcome as the fantastic food after a day on the slopes. The wine cellar that the hotel presents is also something we want to highlight, a place for reflection, taste and socializing. Here events will be located for Members in skibum50plus Exclusive Club.

As to the rooms. Stay with elegance a stone’s throw from the gondola that takes you up to the Männlichen. Rooms are available in varying sizes for those who want more space options are available. As a member of skibum50plus Exclusive Club you are privileged in living in this exclusive, cozy hotel with  a VIP treatment from the clubs side that means one free lunch on the slopes with us / person including drinks and a surprise.
For you as a Platinum member includes two free days in a double room or equivalent benefit when booking a larger room, at one time / year.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.