Sunstar Alpine Hotel Wengen

Sunstar Alpine Hotel, det fyrstjärniga hotellet mitt i Wengen.****


20160120_200653_resized  20160120_220109_resized

Precis invid bygatan ligger 4 stjärniga Sunstar Alpine Hotel där du som medlem har 10% medlemsförmån på ditt boende förutom att vi möter upp då du anländer till Wengens järnvägsstation och erhåller en pistvisning då du väl är redo för en garanterad skidupplevelse. Hotellet serverar en fantastisk buffé och har också som specialité sin Schweiziska afton 1 gång i veckan. Bakom hotellet ligger den nyinskaffade grill-kåtan där du efter bokning kan avnjuta tex ost-fondue i sällskap med värden/ värdarna. Hotellet arrangerar också fackelvandringar genom byn där alla kan delta.

grill-hut

Hotellet har fina rum i alla smaker och en fantastisk pol med bastu. Hotellet är också perfekt för företagseventet/ konferensen och vi hjälper naturligtvis till med planering mm vid intresse, då ingår också att vi är med gruppen i pisten. Från hotellet är det några få steg över gatan och till Männlichen bahn, kabinbanan som tar dig upp till ditt eget skidparadis redo att avnjutas. Du har också direkt närhet till Central sport och skiduthyrningen där du som medlem har mellan 10 – 20% medlemsförmån på skidhyra vid uppvisande av vårt medlemskort.

sun4

Wengen: Arrangör av Lauberhornrennen World cup.

Fallhöjd 1443 m, 112 km pist. 24 liftar 55 pister

Totalt i området: 213 km och 49 liftar.

Byn Wengen ligger på  1274 möh och har ca 1300 invånare.

Sunstar Alpine Hotel in Wengen, Switzerland

Just next to the village street is the 4-star Sunstar Alpine Hotel where you as a member has 10% membership benefit of your accommodation except that we also meet up when you arrive at the Wengen railway station and receive a piste viewing when you’re ready for a guaranteed skiing experience. The hotel serves a great buffet and also has the specialty of their Swiss evening ones a week. Behind the hotel is the newly acquired barbecue hut ( a nordic Sapmi construction in wood)  where you after booking can enjoy  such as cheese fondue in the company of the host / hosts. The hotel also arranges torch walkings through the village where everyone can participate.

The hotel has nice rooms in all flavors and a stunning pole with a sauna. The hotel is also ideal for corporate event / conference and we obviously helps with planning at interest, which is also includes that we are with the group on the piste. The hotel is a few steps across the street and to the Mannlichen Bahn gondola that takes you up to your own ski paradise ready to be enjoyed. You also have direct proximity to Central sports and ski rental where you as a member have between 10 – 20% member benefit of the ski rental upon presentation of our membership card.

 

More about Wengen

Wengen: Organizer of the Lauberhorn World Cup.
Vertical drop 1443 m, 112 km of piste. 24 lifts 55 runs
Total area: 213 km of pists and 49 lifts.
The village of Wengen is situated on 1274 meters above sea level and has about 1,300 residents.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: