Göteborgsevent hos SOUL skis

Profile 2 BW

Vi vill påminna om skibum50plus Exclusive Clubs kommande event i Göteborg den 20/10 kl 18. Anmälan via Facebook länk eller sänd oss ett mail. Begränsat antal platser, vi meddelar dig om du fått plats. Vi serverar dryck och tilltugg, presenterar oss och Wengen samt möjlighet och klämma och känna på genuint handgjorda skidor från SOUL skis samt mingel. 15% medlemsförmån vid beställning av skidor

We remind you about skibum50plus Exclusive Club’s upcoming event in Gothenburg on 20/10 at 18. Registration through Facebook or  send us an email. Limited number of places, we will notify you if you got a place. We serve drinks and snacks, presents us and Wengen and opportunity and touch and feel of genuine handmade skis from SOUL skis and mingle. 15% discount for members when ordering skis.

martin på kam 4 kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: