Winter is coming

medlemskort

Just nu arbetar vi för högtryck med att sända ut medlemskorten till alla nya medlemmar som fortsätter att strömma in. Vi har två event som snart seglar upp,

Göteborg den 20/10 samt Täby Centrum den 27/10. För er som besöker eventen kommer det att finnas möjlighet att bli medlem på plats. Vintern är på väg och det ser vi fram emot. Vad gäller? 15% rabatt på skidor från Soul skis, 15% rabatt på Norrønas aktuella kollektion på Täby-eventet. Soul skis finns med på båda eventen. Testa Soul skis på plats i Wengen i vinter, 10% medlemsförmån på Sunstar Alpine hotell, VIP på Hotell Schönegg.

We are currently working flat out on sending out membership cards to all new members who continue to stream in. We have two events that will soon sail up, Gothenburg on 20/10 and Täby Centrum on 27/10. For those of you who visit the events there will be the opportunity to sign up on the spot. Winter is coming and we are looking forward to it. Whats up?  15% discount on skis from Soul skis, 15% discount on Norrona current collection at the Täby event. Soul skis is on both events. Test the Soul skis on location in Wengen this winter, 10% member benefit at Sunstar Alpine Hotel, VIP at Hotel Schönegg.

eigergletcher1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.