Åka skidor med oss/ ski with us

Words from the CEO and Club president, Malin Carlsson

DSC_1757

Malin Carlsson at Kleine Scheidegg, Wengen.

Hej alla nya och gamla medlemmar, eller du som av ren nyfikenhet kikar in till oss. Vi rustar nu inför kommande vinter med flera nyheter som jag hoppas kommer att bringa mer fyllighet i medlemskapet hos oss. Mitt mål är att skapa en community för mogna skidåkare som med åldern har större krav på kvalité, upplevelse och samhörighet, samt ett personligt möte med mig, mina kollegor och samarbetspartners. Jag har fått frågan om varför vi valde just Wengen i Schweiz som vår arbetsbas och frågan besvaras enklast just genom att framhäva lugnet, kvalitet på service, att verkligen kunna åka skidor mitt ibland bergen, slippa långa liftköer och att möta likasinnade, inte minst ett trevligt inslag för dig som reser ensam på dina skidresor, eller kanske drar dig för att åka då du saknar resesällskap. Medlemmarna i skibum50plus är allt från nybörjare till mycket avancerade skidåkare och (Snowboardåkare) och mitt mål är att kunna presentera något som lockar alla.

heliski

Heli-ski Jungfrau area.

Vi har ingen åldersgräns på medlemsskapet och åldersspannet sträcker sig i dag från 37 och uppåt med en kärna av 40+ are och de runt 50. Jag såväl som, kanske du har nog noterat att detta med åldern är en fråga som ofta diskuteras i såväl arbetsliv som annars. Själv kan jag bara konstatera att åldern ofta bara är en siffra som egentligen bara skvallrar om den potentiella livserfarenhet vi alla bär med oss och det kan naturligtvis också gälla just skidåkning samtidigt som det aldrig är för sent att börja njuta av det vita guldet och upptäcka berget med skidor på fötterna. Systemen i Jungfrau där Wengen ligger centralt har något för alla.

I Wengen en rad härliga nedfarter bl a världskända Lauberhornrennen och möjligheten att åka skidor till nästa by, Grindelwald, känd för extremt bra åkning för Snowboardåkare tex. Eller Mürren känd för lite mer avancerad skidåkning. Slutligen historiken, att få åka skidor där allt egentligen började, där de första reglerna för alpin skidåkning skapades på 1920-talet. Det finns bara ett original i det avseendet och för dig som gillar att befinna dig på en plats där du fortfarande, om du lyssnar noga kan höra historiens vingslag slå, då är Wengen det mest genuina och exklusiva du kan uppleva, och som Anja Pärson lär ha sagt en gång i tiden. Wengen har alpernas bästa skidåkning.

Malin Carlsson, CEO Top Bransch Sweden/ Club President skibum50plus Exclusive Club.

Medlemskap från 500 SEK/år Välkommen!

20151106_190946

IMG_4222

Ski touring Jungrau area.

Hello all new and old members, or you as out of curiosity peeks in to us. We are preparing now for the coming winter with several innovations which I hope will bring more fullness in membership with us. My goal is to create a community for mature skiers who with age have greater demands on the quality, experience and togetherness, as well as a personal meeting with me, my colleagues and partners. I have been asked why we chose Wengen in Switzerland as our working base, and the answer is most easily just by emphasizing the serenity, quality of service, to really be able to ski in the middle of the mountains, avoid long lift lines and to meet like-minded, not least a nice element for those traveling alone on your ski days, or perhaps pull you to go when you do not have any travel companion. Members of skibum50plus range from beginners to advanced skiers and (Snowboarders) and my goal is to be able to present something that attracts everyone.

We have no age limit on membership and the age range extends today from 37 upwards with a core of 40+  and the round 50. I as well as, perhaps, you have probably noticed this with age is an issue that is often discussed in both the working life and otherwise. Myself, I can only conclude that age is often only a figure that really just gossip about the potential life experience, we all carry with us and it can of course also apply just skiing while it is never too late to start enjoying the white gold and discover the mountain with skis on the feet. The systems of the Jungfrau where Wengen is centrally has something for everyone.

In Wengen a series of glorious slopes among other world-renowned Lauberhornrennen and the opportunity to ski to the next village, Grindelwald, known for extreme skiing For snowboarders example. Or Mürren known for a little more advanced skiing. Finally, history, getting to ski where everything really started, where the first rules for alpine skiing was created in the 1920s. There is only one original in that respect and for those who like to find yourself in a place where you still, if you listen carefully you can hear the wings of history beat, then Wengen is the most authentic and upscale you can experience, and the alpine star, Anja Pärson learns to have said at one time. Wengen have the best skiing in the Alps.

Malin Carlsson, CEO Top Bransch Sweden/ Club President skibum50plus Exclusive Club.

Our membership fee from 500 SEK Join us! Welcome

offpist

Skiing area Wengen.

 

2 kommentarer på “Åka skidor med oss/ ski with us

Add yours

    1. Du är hjärtligt välkommen Gunnar, dessutom har vi ett antal event utanför pisten i Sverige som vi snart hoppas kunna gå ut med. Stockholm, Göteborg och Täby är något vi arbetar hårt med just nu. //Filip skibum50plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: