Eigergletscher in Wengen

Eigergletcher

Eigergletscher i Wengen, Jungfrau ski region i Schweiz, under skibum50plus säsong 2016. Fantastisk gemenskap, sol och en majestätisk utsikt över alperna. Just att vistas och åka skidor med känslan av att ha alla berg så nära inpå är något vi gillar och som våra medlemmar uttryckt vara en egenhet för Wengen förutom att slippa långa liftköer, den höga kvalitén på mat, boende och service.

Eigergletscher in Wengen, the Jungfrau ski region in Switzerland, during skibum50plus season 2016. Amazing Community, sun and a majestic view of the Alps. Right to reside and ski with the feeling of having all the mountains so close is something we like and our members expressed to be a peculiarity of Wengen except to avoid long lift lines, the high quality of food, accommodation and service.

4 kommentarer på “Eigergletscher in Wengen

Add yours

  1. Hej/Hi!
    Jag blev intresserad då jag såg ert namn Skibum50plus. Men, nu har jag förstått att det är en klubb för betalande medlemmar och att de flesta är runt 40 samt att ni endast åker skidor i Wengen. Har bott i Schweiz och åkt skidor på många orter i landet, dock är mitt favoritområde Espace Killy dvs Val d’Isère, Tignes, Ste Foye… Önskar er en bra vinter.
    Med vänlig hälsning
    Besse E Mattsson

    1. Hej Besse!Tack! Vi åker inte enbart i Wengen men det är där vi finns på plats för personlig service. Vi har också erbjudanden i Zermatt och Bad Gastein. Våra medlemmar åker skidor över hela världen och det medlemmarna betalar för är bl a möjligheten att få delta på events här i Sverige, medlemsrabatter på boenden, skidor och skidförsäkring, de två sistnämnda ligger just nu i slutfas för att bli klara. Sen är ju det stora gemenskapen kring skidåkningen förstås. Där är det medlemmarna själva som skapar graden av gemenskap. Vi önskar dig en fantastisk vinter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: