Vi väntar på snön

mürren

I dag har vi bl a suttit och gått igenom våra bilder från föregående skidsäsong. Hittade den här från en utav våra utflykter från Wengen till Mürren. Här ser du toppen Schilthorn” Pitz Gloria” Känd från filmatiseringen av Ian Flemings I hennes majestäts hemliga tjänst med fantastiska skidscener skapade av Willy Bogner.

Under den kommande veckan startar en intensiv period. I veckan skall vi besöka en skidfabrik någonstans i Europa och hoppas kunna presentera frukten av ett kommande arbete i form av bl a ytterligare bra erbjudanden till er medlemmar. Vi kommer också att arbeta med att färdigställa minst 3 event under hösten som vi kommer att bjuda in dig som medlem till.

Den 31/8 avslutar vi vår Facebooktävling så arbetet med att planera middagen för vinnarna och övriga gäster, skapa en live-dragning av vinnarna på Facebook, ligger också på vårt bord. Middagen kommer också att läggas ut på AirDine.

 

 

Today we have among other things  gone through our pictures from the previous skiing season. Found this pic from one of our excursions from Wengen to Mürren. Here are the famous mountain peak Schilthorn ”Pitz Gloria” Known from the film adaptation of Ian Fleming’s On Her Majesty’s Secret Service with fantastic skiing scenes created by Willy Bogner.

During the coming week will start an intensive period. This week we will visit a ski factory somewhere in Europe and hopes to present the fruit of a future work in the form of more great deals to you as a member. We will also be working to finalize at least three events in the autumn, and you will have an invitation as an member in skibum50plus Exclusive Club.

The 31/8 concludes our Facebook competition as the work of planning the dinner for the winners and other guests, creating a live drawing of the winners on Facebook, is also on our table. The dinner will also be posted on AirDine.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: