Winter season 2017 in Wengen

skiing

Vi arbetar just nu med flertalet event och nya erbjudanden till dig som medlem i skibum50plus exclusive club. Vintern 2017 finns vi på plats i Wengen och tar emot dig personligen. Hos våra samarbetspartners Hotel Schönegg och Sunstar Alpine Hotel, har vi specialerbjudanden till dig som medlem. Du har också rabatt på skidhyra genom vår partner Central sport i Wengen. Just nu vill vi också påminna om vår tävling på Facebook där du har möjlighet att vinna en veckas boende i Wengen vintern 2017. Dela inlägget på Facebook, gilla sidan/inlägget och följ vår blogg här. Vår intention är att ha en live dragning av vinnaren/ vinnarna på Facebook efter den 31 augusti, mer information kommer.

 

We are currently working with several events and new offers to you as a member of skibum50plus exclusive club. Winter 2017 we are in place in Wengen and will meet you up personally. With our partners Hotel Schönegg and Sunstar Alpine Hotel, we have special offers for you as a member. You also have discounts on ski rental through our partner Central Sport in Wengen. Right now we also want to remind our competition on Facebook where you have the opportunity to win a week’s accommodation in Wengen winter 2017. Share the post on Facebook, like it/ and the site, and follow us on this blog.

Our intention is to have a live draw on Facebook after the 31th of August, more information will follow.

2 kommentarer på “Winter season 2017 in Wengen

Add yours

  1. Hej! Det var alldeles för länge sen man va ute i backen. Tiden räcker tyvärr sällan till. Måste ha en liten knuff i rätt riktning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: