MEMBERS AREA

nytestb

skibum50plus Exclusive Club

Vi arbetar just nu med förändringar på vår webbsida. Ett tillägg är en sluten del under fliken ”MEMBERS AREA” där information finns som enbart rör medlemmar. Som aktiv medlem i skibum50plus Exclusive Club kommer du att få inloggningsuppgifter sända till dig i kommande medlemsbrev.

We are currently working on changes on our website. An extension is a closed member page ”MEMBERS AREA” where information that concerns only members are presented. As an active member in skibum50plus Exclusive Club, you will receive login information sent to you in coming membership letter.

6 reaktioner på ”MEMBERS AREA

  1. Hej Håkan inte en sluten grupp, all info du behöver finns på sidan. Däremot har vi en låst sida för aktiva medlemmar med information som bara rör dessa, rätt så 2016 faktiskt.

  2. Catrin Eriksson

    Jag vill med!!! Jag är en ”gammal” skidlärare som på senare år har åkt alltför lite skidor… ringrostig men: – jag kan, jag vill och jag vågar!!! Får jag???😉

    1. Absolut Catrin! Alla är välkomna som medlemmar i skibum50plus Exclusive Club, i dag har vi medlemmar mellan 37 och 80 med varierande bakgrund, allt från nybörjare på senare år till off-pist fantaster, fd skidlärare mfl. Sänd oss ett intresses mail på travel@skibum50plus eller fyll i medlemsansökan under bli medlem. Har du frågor är det bara att höra av sig.//Filip, skibum50plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.