Ego Tripping

egotripping

Ny trend när det gäller resande är Ego Tripping och syftar på det individuella resandet. Att resa ensam till olika resmål för att möta nya bekantskaper, kultur, natur och upplevelser ligger i tiden.

Som tidigare är det också upplevelsen som står i centrum för resandet och det gäller naturligtvis också för skid och vinterresor.

Den alpina skidresan har länge varit något man företar sig med familjen eller någon ur bekantskapskretsen. Inte helt ovanligt så finns det också speciella kompisgäng som tillsammans tar sig an olika resmål och njuter av underbara pister i sällskap av likasinnade.

Nu ses dock en ny trend att fler och fler tar steget och reser ensam något skibum50plus uppmärksammat och har som en del i konceptet. Reser du till Wengen genom oss finns inte bara den personliga servicen från ankomst utan också möjlighet att följa oss på utflyktsmål i skidsystemen, en gemensam after ski, allt efter eget val och utan känslan av någon påtvingad charteraktivitet.

Vi vill bortsett från rabatter på boenden och skidhyra skapa en känsla av tillhörighet och personlighet, sen är det upp till medlemmen hur mycket personligt engagemang som investeras i möjligheten.

Så med det sagt! Saknar du resesällskap eller föredrar att resa själv så är ett medlemskap i skibum50plus Exclusive Club mycket passande, men passar lika bra för dig som reser med en vän eller med en eller flera familjemedlemmar.

DSC_1085

 

New trend in travel is Ego Tripping and is aimed at the individual travel. Traveling alone to various destinations to meet new people, culture, nature and experiences of the times.

As before, it is also the experience that stands at the center of travel, and that also applies for skiing and winter holidays.

The alpine ski trip has long been something you undertake with your family or someone from acquaintances. Not uncommon, there are also special groups of friends who together take on different destinations and enjoying the wonderful slopes in the company of like-minded.

Now, however, seen a new trend that more and more are taking the plunge and traveling alone something that skibum50plus have noticed and have as a part of the concept. Are you traveling to Wengen through us its not only the personal service from arrival but also the opportunity to follow us on excursions in the ski systems, a common after-ski, of their own choice and without feeling any forced charter activity.

We want apart from discounts on accommodation and ski hire create a sense of belonging and personality, then it is up to the member how much personal commitment invested in the opportunity.

So with that being said! Are you missing travel companion or prefer to travel alone a membership of skibum50plus Exclusive Club is very appropriate, but equally suitable for those traveling with a friend or one or more family members.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: