Skidsäsongen 2016/2017

jarvso  jarvsoklack

Från ett underbart Järvsö, Hälsingland, kommer här vår sommarhälsning till er alla! Vi har under några dagar haft vårt kontor med utsikt över Järvsöbacken vilket inspirerat vårt arbete med att ytterligare utveckla medlemsförmånerna i
skibum50plus Exclusive Club.

Givande kontakter som givit resultat och för dig som är medlem och ansluten till vår slutna grupp på Facebook, så kan du redan nu ta del utav vårt mest exklusiva erbjudande inför vintern 2016/ 2017. Vi vill också tacka alla som valt att följa oss på Instagram skibum50plus gör du inte det i dag så kika in där och följ oss!

From a wonderful Järvsö, ”Hälsingland” (Sweden), here comes our summer greetings to you all! We have for some days moved our office and have had an overlooking view of the slopes at Järvsö ski resort which have inspired our work to further develop membership benefits in skibum50plus Exclusive Club.

Fruitful contacts yielded results, and for those who are up and connected to our closed group on Facebook, you can now take out of our most exclusive offer for winter 2016 / 2017. We also want to thank all who have chosen to follow us on Instagram
skibum50plus if you don’t so look in there and follow us!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: