En månad på berget – one month on the mountain

snoweng kleine

Nu har vi varit här nere lite mer än en månad och det känns fantastiskt spännande! Vi är om än ännu mer imponerad av skidåkningen här då vi har obegränsad tid att stå i pisten. Välpreparerat och en ren njutning. Ett bra betyg på orten är alla schweizare, italienare, och österrikare som som väljer Wengen. Vi har ju också fått feedbacken från våra medlemmar att kvalité på mat, boende och skidåkning är utöver det vanliga.

Now we have been in Wengen a little more than 1 month and we feel excited! We are more than impressed of the skiing here now when we have unlimited time to access the slopes. A great rate of this ski resort is all the Swiss, Italians and Austrians who choose Wengen for their ski trip. We have also heard from our members that they think the quality of service, food, accommodation and skiing is top notch – above the ordinary.

skiinstructor

 

2 reaktioner på ”En månad på berget – one month on the mountain

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.