snoweng kleine

Nu har vi varit här nere lite mer än en månad och det känns fantastiskt spännande! Vi är om än ännu mer imponerad av skidåkningen här då vi har obegränsad tid att stå i pisten. Välpreparerat och en ren njutning. Ett bra betyg på orten är alla schweizare, italienare, och österrikare som som väljer Wengen. Vi har ju också fått feedbacken från våra medlemmar att kvalité på mat, boende och skidåkning är utöver det vanliga.

Now we have been in Wengen a little more than 1 month and we feel excited! We are more than impressed of the skiing here now when we have unlimited time to access the slopes. A great rate of this ski resort is all the Swiss, Italians and Austrians who choose Wengen for their ski trip. We have also heard from our members that they think the quality of service, food, accommodation and skiing is top notch – above the ordinary.

skiinstructor

 

2 comments

  1. Härligt att ni trivs och att ni fått positiv feedback på allt.
    Sköt om er och njut.
    Anki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.