Skiing by the North Face of Eiger in Wengen

Här ett klipp från vår YouTube channel tagit under den gångna veckan i Wengen. I morgon fredag lägger vi ut veckans podavsnitt som vanligt med det tillägget att podden också filmats ute i backen denna gång. Ljudversionen kommer som vanligt att läggas ut på Itunes och soundcloud och den filmade versionen på Youtube.

Here a clip from our YouTube channel from the this week in Wengen. Tomorrow we will present our podcast radio in two versions, one filmed version on YouTube and the sound only on Itunes and Soundcloud.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: