I want to be a Skibum!

Tankar under en apré ski

Vad vill du bli när du blir stor?

(English below)

En utav alla nya vänner vi mött i Wengen denna skidsäsong är Donna, medlem i DHO Wengen. Vi har haft förmånen att lära känna henne och hennes man samt flera medlemmar från den brittiska delen av alla människor som gästar Wengen för sin skidsemester eller säsongsvistelse.

Donna har rest och arbetat över hela världen, bl a i Kina. I botten är Donna ingenjör med ett förflutet i bl a telecombranschen. Vi satt tillsammans med henne, hennes man Peter och deras Schweiziska, lokala vän Peter utanför Stegler stübli i Mürren, då den relevanta frågan kommer upp. Vad vill du bli när du blir stor?

Det går inte att ta miste på Donnas kärlek till den alpina skidåkningen och beundran av dessa berg som omger oss då hon utan tvekan och med en självklarhet i rösten svarar.

I Want to be a skibum!

Här syns Donna tv, hennes man Peter samt Malin från skibum50plus.

Fantastiska dagar ihop under säsongsavslutningen i Mürren med en härlig skidåkning på kallsnö på de högre höjderna. Vår skidåkning lades mellan 2900 m öh och 2600 m, ibland ned under denna höjd för att njuta av mer vårlik snö.

Vi kan bara konstatera att hela detta område (Jungfrau) är unikt, och erbjuder förutom fantastisk skidåkning, hög nivå på service, boende, mat och en unik  Panorama skiing där du åker skidor mitt bland bergen.

What do you want to be when you grow up?

Thoughts during an Apré Ski.

One of all new friends we met in Wengen this skiing season is Donna, a member of DHO Wengen. We have had the privilege of getting to know her and her husband as well as several other British people who visit Wengen for their skiing holiday or season.

Donna has travelled and worked all over the world, for example in China. Donna is an engineer with a past in the telecom industry. We were sitting with her, her husband Peter and their Swiss local friend Peter outside Stegler Stübli in Mürren, when the most relevant question comes up. What do you want to be when you grow up?

You can not lose sight of Donnas love for the alpine skiing and admiration of these mountains that surround us when she undoubtedly answers with voice of great self confidence

I Want to be a skibum!

Great days together during the season ending in Mürren with wonderful skiing on the cold snow at the higher altitudes. Our skiing was laid between 2900 m and 2600 m, above the sea line, sometimes below this height to enjoy more spring like snow.

We can only say that this whole area (Jungfrau) is unique, and offers fantastic skiing, high levels of service, accommodation, food and a unique Panorama skiing where you ski in the midst of the mountains.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: