Skitude Switzerland & Scandinavia

Malin blickar ur från Mürren mot Jungfrau.

(English below)

Sista tiden innan hemresa till Sverige bjöd på ett fantastiskt väder, mer snö och härlig skidåkning. Vi startade även arbetet med nästa skidsäsongs nya samarbeten, och erbjudanden för medlemmar i skibum50plus Exclusive Club.

SKITUDE SWITZERLAND & SKANDINAVIA

I Wengen träffade vi också våra partners från Skitude för gemensamma möten och genomgång av vad våra IT lösningar för skidorter ger både besökaren och skidorten. Vi studerade tekniken samt nya resort- appar från Skitude som nu finns i 10 länder Vi gjorde dessutom ett gemensamt affärsbesök i Visp innan Marc Bigas CEO, och David Huerva CTO, åkte vidare till mässan Inter Alpin i Innsbruck.

 

Från Höger Marc Bigas, Malin Carlsson, David Huerva, Filip Hedberg

Mer om SKITUDE
More about SKITUDE resort apps

The last time before returning to Sweden offered a fantastic weather, more snow and beautiful skiing. We also started work on the next ski season’s new partnerships, and offers for members of the skibum50plus Exclusive Club.

In Wengen we also met our Skitude partners for joint meetings and reviewing what our IT solutions for ski resorts provide both the visitors and the ski resorts. We studied technology as well as new resort apps from Skitude, now available in 10 countries. We also made a joint business visit to Visp before Marc Bigas CEO, and David Huerva CTO, continued to the Innsbruck Exhibition, Inter alpin.

Så nu åter i Sverige alltså! På programmet nu konvent med Schweiz turism i Stockholm där vi hoppas kunna arbeta fram nya och fler möjligheter för våra medlemmar. Konventet pågår i dagarna 3 och är något vi ser fram emot. Till dig som är medlem, håll koll på vår slutna sida på Facebook där vi inom kort släpper ny information om bokningsmöjligheter i Wengen mfl orter och event i Sverige innan nästa skidsäsong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.