Inlovewithswitzerland

skibum50plus på konventet

Nature wants you back

 

Under förra veckan fick vi möjligheten efter inbjudan att delta i ett 3-dagars konvent med workshop, samarbetstävlingar och 1-1 meetings. Ett fantastiskt arrangemang av Schweiz Turism, och den Schweiziska ambassaden för att utveckla arbetet mellan svenska researrangörer och Schweiziska leverantörer av högkvalitativa resorts för skidåkning och sommaraktiviteter.

Vad innebär då det för dig som medlem i skibum50plus Exclusive Club? 

Det innebär fler hotell med medlemsförmån på flera orter i Schweiz, bl a i Mürren, Grindelwald, Davos-Kloster, Verbier, Engelberg, Arosa-Lenzerheide, St Moritz mfl.

Wengen

I berömda World Cup-byn Wengen, känt för Lauberhornrennen och, där vi finns på plats för att ta emot dig tillkommer ett hotel samt att vi inleder samarbete med Swiss Maid Services gällande lägenheter/chalet i Wengen. Där har vi även inlett samarbete med en utav världens äldsta alpina skidklubbar DHO, Downhill Only.

inlovewithswitzerland

Det vi har kvar inför kommande vintersäsong är bl a att uppdatera våra medlemsförmåner, starta upp samarbetet med SWISS Quality Hotels Internationals, och planera in besök till enskilda hotell och skidorter som bjudit in oss under kommande säsong. Därav kommer det att bli några spännande reportage från dessa orter i vår blogg och planen är också att kunna spela in vår podcast direkt från dessa besök.

Här vy från Hotel Eiger i Mürren.

Last week we got the opportunity after invitation to attend a 3-day convention with workshop, joint-competions and 1-1 meetings. A fantastic arrangement of Switzerland Tourism, and the Swiss Embassy to develop the cooperation between Swedish travel agencies and Swiss suppliers of high quality resorts for skiing and summer activities  .

What does it mean to you as a member of skibum50plus Exclusive Club?

This means more hotels with membership benefits in several locations in Switzerland, including  Murren, Grindelwald, Davos-Kloster, Verbier, Engelberg, Arosa-Lenzerheide, St. Moritz among others.

Wengen

In the famous World Cup village Wengen, known for the Lauberhorn race and where we are on location to meet up with you, a hotel is added and we start cooperation with Swiss Maid Services for apartments/ chalet in Wengen. There we have also initiated cooperation with one of the world’s oldest Alpine ski clubs DHO, Downhill Only.

What we have left to do before the coming winter season include updating our member benefits, starting up with SWISS Quality Hotels Internationals, and planning visits to individual hotels and ski resorts that invited us in the coming season. Hence, there will be some exciting reports from these sites in our blog and the plan is also to be able to record our podcast directly from these visits.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: