Åka skidor i Wengen

Åka skidor i Wengen

Åka skidor i wengen en fröjd med underbara omgivningar.

skibum50plus exclusive club

Medlemmar på plats i Wengen. Här gemensam lunch vid Eiger Gletscher. Just nu varierande skidåkning. Fortfarande puder på högre höjd, hårda pister på skuggsidor och traditionell vårskidåkning i solbelysta pister. Fortfarande skidåkning ända ned till byn.

 

handmade skis

Aktiviteter under vecka 11 i Wengen. Gemensam skidtest av Soul skis på Männlichen. Grillpremiär och besök på DHO med mingel. Måndagen den 13/3 pistvisning för de som vill med utgångspunkt Männlichen. Vi hälsar alla kommande medlemmar välkomna till Wengen och passar på att tacka er som varit här under säsongen. Till er som avreser i morgon Söndag stort tack för en fin vecka och välkommen åter.

freeride

Members in place in Wengen. Joint lunch at the Eiger Gletscher. Right now varied skiing. Still powder at higher altitudes, hard pistes on the dark side and the traditional spring skiing in the sunlit slopes. Still ski down to the village.

Activities during week 11 in Wengen. Common ski test of Soul skis on the Mannlichen. Grill Premiere and visits to the DHO with mingle. Monday 13/3 piste viewing for those who want start at Männlichen. We welcome all future members to Wengen and take the opportunity to thank you who have been here during the season. To those who depart in the morning Sunday thanks for a great week and welcome back.

Filip did a guest blog article on the SKITUDE blog about Wengen and the area recently. Read below.

Skitude blog article about Wengen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: