Nya hotell i Wengen

Vi presenterar 2 nya populära  hotell i Wengen, där du som medlem i skibum50plus Exclusive Club har medlemsförmån.

We present two new popular hotels in Wengen, where you as a member of skibum50plus Exclusive Club have a membership benefit

hotel-regina-winter

Populära 4-Stjärniga Hotell Regina Wengen. Där hittar du allt från från budget-rum till storslagna sviter på upp till 80 kvm. Nära till tåget som tar dig upp till Kleine Scheidegg och några minuters promenad till kabinbanan. Hotellet har ski in. Som medlem bokar du med 10% förmån. Detta är ett hotell vi rekommenderar tillsammans med Hotel Schönegg för dig som eftersträvar det lilla extra. För dig som vill bo absolut intill kabinbanan och ha tillgång till en fantastisk pool-avdelning och föredrar middagsbuffé, så har vi 4-stjärniga Sunstar Alpine Hotell känt för sina trevliga grillkvällar i grill-kåtan som du kan boka oavsett var du bor, en upplevelse vi verkligen rekommenderar.

Regina erbjuder en sober miljö med Viktoriansk känsla och erbjuder spa med massör, ångbad, solarium.

breakfast-1 regina4

4-Star Hotel Regina Wengen. There you will find everything from the budget rooms to grand suites up to 80 sqm. Close to the train that takes you up to the Kleine Scheidegg and a few minutes walk to the gondola. The hotel has ski in. As a member you book by 10% in favor. This is a hotel we recommend together with Hotel Schönegg for you who seek that little extra. For those who want to stay absolutely next to the gondola and have access to a fabulous pool area and prefer a dinner buffet,  we have the 4-star Sunstar Alpine Hotel known for its nice barbecues in the grill hut which you can book no matter where you live, an experience we really recommend.

Regina offers a sober environment with a Victorian feeling and offers a spa with masseur, steam bath, solarium.
Hotel Regina


13-02-2013-murren-096-kopie-2

Populära familjeägda Hotell Edelweiss. Ett mysigt hotell några minuters promenad från Wengens Järnvägsstation. Ett prisvärt hotell känt för sin goda mat.

Top family-runed Hotel Edelweiss. A cozy hotel a few minutes’ walk from the Wengen Train Station. An affordable hotel known for its good food.
Hotel Edelweiss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: