Ski season has started

Vi packar och förbereder intensivt inför vår avresa till Wengen den 31 December. Vi ser fram emot att möta er medlemmar på plats i Wengen och i dagarna har våra personliga skidor samt testskidor för medlemmar sänts ned till vår partner Skiset från SOUL skis skidfabrik i Göteborg. Skiset erbjuder fantastiska upplevelser för våra medlemmar, bl a glaciärskidåkning och heliski.

nyheliski               _Turquoise 185

Missa inte våra erbjudanden som vi sänder ut speciellt till dig som medlem via mail. Till alla er som redan bokat något av våra populära boenden önskar vi varmt välkomna ned till Wengen i Schweiz. Till er andra varmt välkommen att boka en vecka och ses för lite gemensam skidåkning, after ski eller fantastiska luncher i backen.

  sun4

Var ute i god tid! Det är ett begränsat antal lediga rum vissa tider. När du bokar själv kom ihåg att du inte kan boka via booking och andra siter om du vill ha vårt förmånliga medlemspris på boendet. Dessutom har vi tillgång till rum som inte finns utlagda på nätet.

hotelschonegg  schoneggroom

We are packing and prepare our selfs intensively prior to our departure to Wengen December 31. We look forward to meeting you members in place in Wengen and in the days, our personal skis and test skis for members have been sent down to our partner SKISET from SOUL skis ski factory in Gothenburg, Sweden. Skiset offers great experiences for our members, including glacier skiing and heliskiing.

grill-hut  IMG_4222

Do not miss our offers that we send out special to you as a member via email. To all of you who have already booked one of our popular accommodations we wish warmly welcome down to Wengen in Switzerland. For the rest you are welcome to book a week and look forward to some common skiing, apres ski and great lunches on the slopes.

Be in good time! There are a limited number of rooms at certain times. When you book yourself, remember that you can not book through the booking sites if you want our preferential member price of the accommodation. Additionally, we have access to rooms that are not posted on the web.

hotel-regina-winter  regina4

13-02-2013-murren-096-kopie-2 Eigergletcher

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: