Snö i Alperna!

sunstar  sunstaralpinehotel

Vi sitter i skrivande stund på Sunstar Alpine Hotel i Wengen och rapporterar direkt. Byn är kantad med skidåkare och gårdagens nyårsafton var fantastisk, stjärnklar och fyllde hela byn med skidälskande människor. Snöläget jämfört med tex förra året är fantastiskt. 2 veckor innan Lauberhornrennen godkänns snökvaliten av internationella skidförbundet (FIS) I dag har vi pratat med flera som åkt i den populära tävlingsbacken. I övrigt åks det skidor för fullt i hela alperna, så tro inte allt du läser i media. Inget ovanligt med detta år, skidåkning tidigt på höjderna samtidigt som man väntar snö nere i byarna, samtidigt är det ju på berget man åker skidor.Goda snöprognoser för Wengen och Jungfrau, vi förbereder oss inför kommande snöfall.

skidresa

At the moment we are sitting at Sunstar Alpine Hotel Wengen and report directly to you. The village is lined with skiers and yesterday’s New Year’s Eve was amazing, starry sky, filling the whole village with ski-loving people. Snow conditions compared to the example of last year’s fantastic. 2 weeks before the Lauberhorn Snow conditions approved by the International Ski Federation (FIS) Today, we talked with several skiers who had skied in the popular race slope. Otherwise people skis for full throughout the Alps, so do not believe everything you read in the media. Nothing unusual about this year, skiing early on the heights while waiting for the snow down in the villages, while it is of course on the mountain you go skiing. Good snow forecast for Wengen and Jungfrau, we prepare for the next snowfall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: