alpresor

Nu har vi varit på plats några dagar och observerar att Wengen i år är ännu populärare, fyllt till bredden av skidåkare som här på bilden, redo att ta ta tåget upp till anrika Kleine Scheidegg. Själva har vi haft en hel del att ordna och i går blev våra invånarkort omregistrerade och säsongskorten klara.

Vi gjorde en kort dagsutflykt till Interlaken Ost för att handla lite specialvaror hem till Chalet i Wengen. I dag väntar vi på det stora snöfallet arbetar administrativt och förbereder arbetet för denna skidsäsong.

We have now been in place for a few days and observe Wengen this year is even more popular, filled to the brim with skiers like in the picture, ready to take the train up to  the Kleine Scheidegg. We ourselves have had a lot to organize and yesterday was our citizen card reregistered and seasonal ski passes  ready.

We did a short day trip to Interlaken Ost to buy some specialty items home to the chalet in Wengen. Today, we are waiting for the big snowfall doing some administrative work and preparation work for this ski season.

swissalps

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.