Report from Wengen

alpresor

Nu har vi varit på plats några dagar och observerar att Wengen i år är ännu populärare, fyllt till bredden av skidåkare som här på bilden, redo att ta ta tåget upp till anrika Kleine Scheidegg. Själva har vi haft en hel del att ordna och i går blev våra invånarkort omregistrerade och säsongskorten klara.

Vi gjorde en kort dagsutflykt till Interlaken Ost för att handla lite specialvaror hem till Chalet i Wengen. I dag väntar vi på det stora snöfallet arbetar administrativt och förbereder arbetet för denna skidsäsong.

We have now been in place for a few days and observe Wengen this year is even more popular, filled to the brim with skiers like in the picture, ready to take the train up to  the Kleine Scheidegg. We ourselves have had a lot to organize and yesterday was our citizen card reregistered and seasonal ski passes  ready.

We did a short day trip to Interlaken Ost to buy some specialty items home to the chalet in Wengen. Today, we are waiting for the big snowfall doing some administrative work and preparation work for this ski season.

swissalps

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: