Yesterdays ski-Afterwork

bokaskidresa

Vi tackar alla som slöt upp på AW i går kväll på Brasseri Godot i Stockholm. Trevlig stämning och intressanta samtal. Bl a kom frågan om att arrangera grupp-skidresor upp, några som redan bokat Wengen fick mer information kring det medan andra var mer nyfikna på vad vi gör. Vi blev otroligt glada över att höra att flera medlemmar följer oss intensivt via sociala medier. Skiers podcast som vi drar igång första lördagen i Januari direkt från Wengen, filmer på youtube, bloggen mm.

We thank everyone who signed up on our After work at Brasserie Godot yesterday in Stockholm. Nice atmosphere and interesting conversations. Among other things, the question of arranging ski group trips came up, some already booked Wengen got more information about that, while others were more curious of what we do. We were delighted to hear that several members follow us intensively through social media. Skiers podcast that we kick off the first Saturday in January directly from Wengen, videos on YouTube, blog etc.

DSC_1698

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: