Julklappstips

julklappstips

Nu stundar snart Julen för dörren och vi vill presentera det perfekta julklappstipset. Ge bort ett medlemsskap i skibum50plus Exclusive Club till din skidälskande familjemedlem eller vän. Då vi redan haft ett flertal som köpt medlemskort i 40, 50 och 60-årspresent så har vi lagt till en textruta för dig som köper ett medlemskort till någon annan på vår medlemssida http://skibum50plus.com/alpinskidklubb/

Now the Christmas is soon upon us and we want to present the perfect Christmas gift tip. Give away a membership in skibum50plus Exclusive Club to your ski-loving family member or friend. Since we already had several who bought membership cards of 40, 50 and 60th birthday we have added a text box for you to purchase a membership card to anyone else on our member page http://skibum50plus.com/alpinskidklubb/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.