ski Club skibum50plus on Tour

skibum50plus är just nu på tour i södra Norrland, här på bilden ser ni vårt outdoor office placerat vid Vinströmmen i Voxnadalen där Edsbyn är centralort. Vinströmmarna mer känt från filmatiseringen av Astrid Lindgrens Pippi Långstrump på rymmen där hon åker tunna i forsen. Vad gör vi här? Vi arbetar mycket med tankar och idéer för att utveckla klubben som är kopplad till skibum50plus, vårt projekt. Vi har träffat både försäkringsbolag och en otroligt spännande skidtillverkare som också har spännande segment inom profilkläder och skidtillbehör. Vi kommer att berätta mer längre fram om vad detta innebär för dig som medlem i skibum50plus Exclusive Club.

DSC_0095  DSC_0111

Vi är ju också i södra Norrland som representanter för Top Branch Sweden och vår produktportfölj med Skitude It-plattformar med 3-D funktionalitet och besöker i morgon en större aktör med flera skidorter i sin koncern, spännande!

Sist men inte minst har vi besökt Filips gamla hemmabacke Bolleberget i Bollnäs Hälsingland. En nostalgitripp och nu har han äntligen fått bo på Bollegårdens sporthotell som han som liten alltid undrade över efter dagens skidåkning. Här huserar fortfarande hans gamla skidklubb BAK, Bollnäs alpina klubb. Backen och hotellet är populärt träningsläger för bl a alpina klubbar från Stockholmsområdet.

_DSC3215  _DSC3216

skibum50plus is currently on tour in the northern parts of Sweden, in the picture you see our outdoor office located at Vinströmmen in Voxnadalen nearby Edsbyn. This stream better known from the film version of Astrid Lindgren’s Pippi Longstocking on the run where she goes in a barrel in the rapids. What are we doing here? We work a lot with ideas for developing the club which is linked to skibum50plus, our project. We have met both a insurance company and an incredibly exciting ski manufacturers who also have exciting segment of promotional clothing and ski accessories. We will tell more about that later on and what benefits its brings you as a member in skibum50plus Exclusive Club.

We’re also in southern Norrland as representatives of the Top Branch Sweden and our product portfolio with Skitude IT platforms with 3-D functionality for ski resorts and tomorrow we will visit a larger player with several ski resorts in its group, exciting!

Last but not least we have visited Philip’s old home slope Bolleberget in Bollnäs Hälsingland. A trip down memory lane and now he has finally got to stay on the ski hotel that he as a child always wondered about after the day’s skiing. This houses the remains of his ski club BAK, Bollnäs alpine club. The hill and the hotel is popular training camp for among other clubs from the Stockholm area.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: