Alpresor dags att boka vinterns skidresa

Nu är det dags att boka din skidresa inför 2017. Som medlem i skibum50plus Exclusive Club har du rabatter på boende i Wengen, Zermatt och Bad Gastein. När du bokar i Wengen får du dessutom möta oss på plats och vi möter dig redan då du stiger av tåget på Wengens järnvägsstation. Missa inte vår Facebooktävling, vinn en middag med skibum50plus + 1 exklusivt erbjudande på boende och resa.

Det finns fortfarande 6 platser kvar till sommarskidåkning & vandring i Zermatt kvar. Datum 25/7 – 30/7 Från 4885:- (575 SFR)/ person. Vi kommer att finnas på plats och guida på plateau Rosa bl a. Vi bor i vackra Chalet Ulysse.

Nyheter i skibum50plus Exclusive Club. Vi lanserar två medlemsskap, Basic och Platina, nya medlemsförmåner och vi hoppas snart kunna släppa den största nyheten som omfattar båda medlemsskapen.

DSC_0196

Bokning och frågor ring:
+4673555304
Eller sänd oss ett e-post meddelande

Now is the time to book your ski trip before 2017. As a member of skibum50plus Exclusive Club, you have discounts on accommodation in Wengen, Zermatt and Bad Gastein. When booking in Wengen, you also meet us at the location and we’ll meet you back then you get off the train at the Wengen railway station. Don’t miss our Facebook contest, Winn a 3 course meal and exclusive discount on accommodation and travel. We will pic one winner from Sweden and one from a foreign country, this may bee a great opportunity to visit Sweden

There are still six places left for summer skiing & hiking in Zermatt left. Date 25/7 – 30/7 From  (575 SFR) / person. We will be in place and guide at the Plateau Rosa, among others. We live in the luxury Chalet Ulysses.

News in skibum50plus Exclusive Club. We are launching two membership, Basic and Platinum, new member benefits and we hope to soon be able to launch the biggest news soon, covering both Memberships.
Bookning and questions phone:
+4673555304
or send us a e-mail.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: