Alpresor

Skidresa till Schweiz Dags att planera din skidresa inför nästa säsong! Som medlem i skibum50plus Exclusive Club har du rabatt/förmåner på de boenden vi erbjuder och utöver detta personlig service av oss på plats då du reser med oss till Wengen. Skidresor finns det en uppsjö av men få med den sociala kontakt och personliga mottagande vi erbjuder och dessutom riktat till dig som närmar dig eller passerat de 50. Medlemsförmånen gäller alla i familjen och vi har ingen åldersgräns för medlemsskap hos oss.

DSC_0967  DSC_1457

Alpine travel to Switzerland  Time to plan your skiing trip for the next season. As a member in skibum50plus Exclusive Club we offer discounts/ benefits on our accommodations and above that personal service and meet up when going to Wengen. The market offers a lot of different providers but just a few with our social contact and personal  vip treatment we also aiming towards you who are soon reaching the 50th or have past. Member benefits cover all in family and we do not have any age limits.

20151106_190946  DSC_1473

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: