Skitude

Fortsatt vårskidåkning i Wengen och nu väntar vi på mer snö. På vårt provisoriska kontor på personalrummet är aktiviteten hög då vi inte är i pisten. Just nu förbereder vi inför sommar eventet i Zermatt samt säsongen 2017. Vi arbetar också med att utveckla ski resorts och finns på plats i Franska Grenoble, Mountain Planet -mässan 13-15 April som representanter för skitude där vårt område är Schweiz och skandinavien.

Continued spring skiing in Wengen and now we are waiting for more snow to come. On our temporary office at our staff room on Sunstar Alpine Hotel, the activity is high then not on the piste. Right now we are preparing for the summer event in Zermatt as well as the season 2017. We are also working with developing ski resorts as representatives for skitude in Switzerland and Scandinavia and now prepares for the great fair Mountain Planet in Grenoble, 13-15th April.
Skitude develops ski resorts 
skitude-logo
Contact us direct for more information about SKITUDE It solutions in Switzerland & Scandinavia

DSC_1663  IMG_1517

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: