Wengen veckan som gått- Wengen past week

tannebar  DSC_0764

Det har varit en fantastisk vecka i Wengen! Under måndagen mötte vi upp medlemmar på stationen som sedan inkvarterades på Sunstar Alpine hotel med näst intill ski in ski out läge. Vi samlades på anrika Tanne Bar för trevligt umgänge, gick igenom pistkartor och diskuterade planer. Dessa erfarna gäster hann med både offpist och piståkning under sin vistelse. Fantastiskt väder gjorde inte saken sämre och under torsdagen samlade vi fler medlemmar till gemensam lunch på berget.

chalet2  restaurantchalet

It has ben a wonderful week in Wengen. During the Monday we met up with members at Wengen train station. After check in at Sunstar Alpine Hotel with close to ski in ski out position, we met up att legendary Tanne Bar for planning and discussions about the slopes. These experienced members filled there skiing days with both offpist and pist skiing during their stay. Marvelous weather was indeed making their trip even better. During Thursday we set up an lunch event on the mountain at restaurant Chalet, Kleine Scheidegg. We also manage to gather more members to this lunch and hade a great time.

DSC_0816  DSC_0789

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: