Wengen andra veckan – Second week in Wengen

snow2  kleinescheidegg

I går snöade det för fullt på berget. Vi åkte upp sent då vi hade tvättbyte och massage inbokat. Vi hade tur med vädret som slog om till mer fotovänlig karaktär. Vi inriktade oss på den populära slope 22 ned till Brandegg genom skogen, tyst och vacker omgivning och bra preparerat. Passar alla, ja to m en och annan racer gjorde detta lugna val. Väl nere i Brandegg finns tåg tillbaka upp till Kleine Scheidegg samt en fantastisk resturang med Schweizisk husmanskost, också kända  för sina välsmakande munkar.

forest  skib

Heavy snow fall on the mountain yesterday. We went up a little bit late because lingerie change and a booked massage treatment. However the weather change to a more photo suitable conditions. Our main goal was to ride the popular slope number 22 down to Brandegg through the forest. A quiet run with beautiful surroundings and well prepared slopes. This slope fits everyone even some racers passed us on the way down. Arriving to Brandegg you have  a resturang with great Swiss home made dishes. They are also known for there fantastic donats. Here you also have the train connection back up to Kliene Scheidegg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: