Mera snö! – More snow in Wengen

nudlar  snow

I dag blev det ingen skidåkning. Dåliga siktförhållanden på berget och utanför fönstret faller snön, härligt! Då blev det en innedag med fantastiskt goda nudlar till lunch. Det är så här vi lever nu primitivt men gemytligt mellan varven. Lauberhornrennen rycker närmare, i går såg vi de välkända norska jackorna med Telenor loggan utanför Coop, världscupsbyn är rest och funktionärsjackor syns överallt på bygatan. Nu skall vi gå och boka klassisk massage på Victoria Lauberhorn spa några meter härifrån.

No skiing today. Bad visibility on the mountain and outside our window the snow is falling, we just love it! So this day was made for inside activities as making marvelous noodles for lunch. This is our way of living just now, cosy in a ski bum way. The Lauberhornrennen is getting closer and yesterday we saw the well known Norwegian jackets with their Telenor logos on the front. The world cup village is also in plays and we also noted a lot of volunteers walking the Dorfstrasse. Now we are going to the Victoria Lauberhorn spa to book some massage treatment a few meters from here.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: