WENGEN one of the 10 most beautiful places in the Alps.

IMG_4824  DSC_0560

Schweiz sticker ut med 4 skidorter bland de 10 som CNN utsett till de vackraste skidorterna i Alperna. Wengen är en av dessa, en klassik Schweizisk by omgiven  av världskända berg som Eiger och dess Nordvägg, Mönch och Jungfrau. Bilden till höger visar Eigers nordvägg sedd från Männlichen under en utav våra senaste skiddagar.

Switzerland is making it with four out of ten ski resorts that CNN nominated to the most beautiful ski resorts in the Alps. Wengen is one of them, this classical village surrounded by famous mountains as Eiger and its Nort Face, Mönch and the Jungfrau. Picture to the right shows Eigers North Face seen from the Männlichen during one of our skiing days.
10 most beautiful ski resorts in the Alps.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.