Snart lämnar vi Sverige för att bo och arbeta i Wengen. Vi håller precis på med alla förberedelser inför avresan. Vi kommer att bo på Sunstar Alpine Hotel i Wengen fr om 30 December t om 30 April och det är första gången som vi säsongar och det känns både spännande och som en utmaning. På Sunstar Alpine Hotel har du som medlem i skibum50+ Exclusive Club 10% rabatt på boende. Mitt emot hotellet ligger Central sport där du får 10-20% rabatt på skidhyra och möjlighet till fri förvaring av skidor och pjäxor för dig som hyr. Kom ihåg att ta med dig ditt medlemskort. Tänk på att boka din resa via våra länkar (eller maila/ ring oss för hjälp) för att få din medlemsförmån. Inga bokningar via tex Booking.com 

sunstar2  sunstar1

Soon leaving Sweden for our stay in Wengen to live and work. We are now preparing everything for the trip. We will stay in Sunstar Alpine Hotel in Wengen from the 30th of December to the 30th of April and this is our first season which is an adventure and a challenge for us. On the Sunstar Alpine hotel you have 10%   discount on accommodation, as a benefit of your membership in skibum50+ Exclusive Club. Across the hotel you have Central sport, there you can get 10-20% discount on rental service and free storage of skis and ski boots if you are a rental customer. Remember to bring your member card. Book your travel and accommodation through our links or mail/ phone us for help. No bookings through Booking.com etc.

sunstar3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.