Wengen Jungfrau Region Vintersäsongen -winter season 2015/16

sunstar3  schonegg2

Nu startar snart vintersäsongen i vackra Wengen och vi förbereder oss på att resa ned den 30 December. Här två bilder som dels visar stora cabinbanan Männlichen och strax bakom Sunstar Alpine Hotel där du erhåller vår medlemsrabatt på rumsbokning 10%.

Bilden till höger Romatik Schönegg Hotell där du erhåller fri lunch i skidbacken och en halvdag med oss personligen i backen.

Kom ihåg att inte boka via booking dot com etc, utan via oss eller direkt med hotellet. Bokningskod skibum50plus, för att utnyttja förmånen. Vi finns på plats och tar emot er personligen. Från och med 1 Januari finns vi på plats.

Soon the winter season starts in beautiful Wengen and we are preparing us for the trip down to Switzerland the 30th of December. Here two pictures, the first showing the Männlichen Bahn and close behind Sunstar Alpine Hotel there you can enjoy the member discount of 10%. Picture to the right showing Romantik Schönegg Hotel, there you have our special VIP treatment including free lunch with us personaly and a half day in the slopes.

Don’t forget! All booking directly with us or through the hotels. No booking trough Booking dot com etc if you want your member benefits.

We Malin and Filip welcome you all to a great skiing experience in Wengen!

 
Boka/Booking
Wengen in Webcam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: