Nya partners/ New partners

Vi fortsätter vårar arbete inför säsongen i härliga Wengen. Nu har vi två nya samarbetspartners som vi är mycket tacksamma över. Det är Schönegg Hotell och Central sport (Intersport) Viktor Gertsch AG i Wengen. Det innebär 10-20% rabatt på skidhyra för medlemmar i skibum50+ Exclusive Club och till er som bokar Schönegg Hotell så ingår en förmiddags guidning i skidsystemet med oss plus en gemensam fri lunch i de vackra omgivningarna.

schonegg2  shonegg5
Hotel Schönegg Wengen

logo-screen

Central sport Wengen

Our preparations for the season in lovely Wengen continues. We can now add two new cooperators to our list with much gratefulness. Its Hotel Schönegg and Central sport (Intersport) Viktor Gertsch AG in Wengen. This means 10-20% discount on ski rental for our members in skibum50+ Exclusive Club. For members booking Schönegg through us 1 half day guiding with us in the slopes is included or alternative a common lunch in the lovely surroundings, free of charge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: