Wengen, din vinterupplevelse med oss/ Book your ski holiday with us.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sunstar Alpine Hotel Wengen

Vi kan nu presentera en medlemsförmån som medlem i skibum50plus Exclusive Club. Naturligtvis i vackra Wengen i kantonen Berner Oberland, känt för sitt legendariska störtlopp Lauberhornrennen. Vi samarbetar nu med Sunstar Alpine Hotel Wengen och kan erbjuda våra medlemmar 10% på boende. Slå oss en signal på  0733555304 eller maila oss på travel@skibum50plus.com för direktbokningskod.

We can now present our membership benefits to our members in skibum50plus Exclusive Club. Of course in the classical ski resort Wengen in the canton of Berner Oberland, more known for its famous downhill race Lauberhornrennen. We are now working together with Sunstar Alpine Hotel in Wengen and can present a 10% discount on accommodation. You can call in your booking on Phone nr: +46 0733555304 or send us an e-mail travel@skibum50plus.com to get direct booking code.

Restaurant - Sunstar Hotel Wengen
Restaurant – Sunstar Alpine Hotel Wengen
Hallenbad, Pool, Sunstar Hotel Wengen
Hallenbad, Pool, Sunstar Alpine Hotel Wengen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: