Vackra/ Beautiful Chalet ulysse in Zermatt

ulysse3
Chalet Ulysse
Nu kan vi till er medlemmar också erbjuda fint boende i Zermatt. Chalet Ulysse erbjuder våra medlemmar i skibum50+ Exclusive Club 5% på boende. 5 minuters promenad till liften eller ta skidbussen som går i direkt anslutning till huset. Bli medlem nu, fritt medlemsskap 2015/16.Bokningskoden får du av oss.

Now we can offer members a nice chalet in Zermatt. Chalet Ulysse offers members of skibum50+ Exclusive Club 5% discount. 5 minutes Walk from the Kliene Matterhorn Bahn or take the bus next to the chalet.Free membership 2015/2016. You need the booking code from us.
Chalet Ulysse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: