ulysse3
Chalet Ulysse
Nu kan vi till er medlemmar också erbjuda fint boende i Zermatt. Chalet Ulysse erbjuder våra medlemmar i skibum50+ Exclusive Club 5% på boende. 5 minuters promenad till liften eller ta skidbussen som går i direkt anslutning till huset. Bli medlem nu, fritt medlemsskap 2015/16.Bokningskoden får du av oss.

Now we can offer members a nice chalet in Zermatt. Chalet Ulysse offers members of skibum50+ Exclusive Club 5% discount. 5 minutes Walk from the Kliene Matterhorn Bahn or take the bus next to the chalet.Free membership 2015/2016. You need the booking code from us.
Chalet Ulysse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.