Snart vinter/ soon winter

image

Snart är vintern här och vårt arbete med vårt event 4/11 fortsätter. Det är nu fullbokat sedan en tid. Det känns inspirerande med eventet och vår 4 månader långa vistelse i Wengen. Vi fortsätter också vårt arbete att finna partners och utveckla andra projekt inom ramen för skibum50plus.

Soon winter and our work with the event 4/11continues and are now fully booked. We are excited about planning the event and our 4 month staying in Wengen. Just now the work with finding partners and develop new projects connected to skibum50plus has developed in a positive way.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: