Breaking News: skibum50+ Exclusive Club Event / Café Opera – Stockholm, Sweden

image

Vi arbetar nu med att färdigställa vårt medlemsevent inför vintersäsongen 2015/2016. Eventet kommer att äga rum på Café Opera den 4/11 mellan kl 18:00-20:00. Antalet platser kommer att vara begränsat. Mer information och program kommer att annonseras på våran blogg och medlemssidan på Facebook. Grundkrav är medlemsskap i klubben och insända adressuppgifter. Eventet är kostnadsfritt.

We are now completing the work with our member event for the coming winter season 2015/ 2016. The event will take place at the well known Café Opera in the capital of Sweden, Stockholm 4/11 at 18:00-20:00. Number off participants will be limited. More information and agenda will be published on the blog and the member site at Facebook. Requirements is membership in the club and registered  postal address. The event is free of charge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: