En fantastisk vecka/ a fantastic week

_DSC2750

(English below)

Fredag kväll och vi sitter fortfarande bakom våra laptops och plattor, drömmer oss bort till kommande vintersäsong och de första åken även om vi tänjt ut denna säsong rejält. Tillströmmande medlemmar i skibum50+ Exclusive Club har varit en extra trevlig händelse under veckan som gått.

Än en gång hjärtligt välkomna skall ni vara och glöm inte att maila in era adressuppgifter travel@skibum50plus.com så vi kan tillsända er medlemskorten som vi helst vill få samlade för bästa logistik. Till er som följer oss genom den officiella facebooksidan eller/ och på bloggen så kika in på http://facebook.com/skibum50plus där hittar ni en gå med knapp (sign up) uppe till vänster om ni vill bli medlem. Till er medlemmar som bjudits in av vänner kika gärna in på sidan ovan och gilla den, en del information av mer allmän karaktär dyker upp där ibland.

DSC_0167

Friday evening and we are still behind the lap tops and Ipads, dreaming our way to the upcoming season and the first rides in the slopes. this is on our mindes even if we manage to stretch this season. The great addition of members to skibum50+ Exclusive Club has been a joyful event this week.

Once again welcome everyone and pleas don’t forget to mail your adress information to travel@skibum50plus.com so we can send out the membership cards in the best logistic way possible. You who follow us on the official Facebook page or here on the blog, take a look on http://facebook.com/skibum50plus there you can find a sign up button up to the left if you want to join. Pleas feel free to invite friends that you know love skiing and traveling. You who have been invited by friends, pleas visit the official Facebook page and like it. Some information with a more general matters can show up on that location.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: