Allt om skidresor till Schweiz

Allt om skidresor

till Schweiz och nyheter om vad vi vill skapa.

Allt om skidresor

Ski travel to Switzerland

Read the blog article in English

Så har vi ändrat vår webbplats till skidresor till Schweiz och samtidigt gjort det möjligt att enkelt boka paketresor hos stc  med medlemsförmån på resor till samtliga skidorter i Schweiz. Wengen och Jungfrau Region ligger oss naturligt varmt om hjärtat men vi planerar även medlemsresor till Engelberg och Klosters inför kommande vinter.

Andra intressanta orter är tex Zermatt, Verbier, Crans Montana och Arosa. Vi har nu hunnit landa hemma i Sverige och träffat fler aktörer inom den svenska alpin-industrin och har förhoppningar om att få till bra medlemsförmåner även här hemma i Sverige samtidigt som vi arbetar med att stärka samhörigheten, tryggheten att tillhöra en alpin skidklubb som bär den svenska alpina traditionen för såväl fjällsemestern på hemmaplan som de traditionsrika alpsemestrarna.

Samhörighet och gemenskap ser jag som starka incitament för att dels stärka alpin skidåkning som tradition och ett kulturarv att bära vidare till kommande generationer, vi vill få fler att åka skidor men också stärka bilden av skidåkning som hälsofrämjande och något man kan fortsätta med högt upp i åldrarna vilket vi värnar speciellt inom skibum50plus Exclusive Club. På vår blogg skall vi arbeta mer med content och försöka ha relevant innehåll, men vi kan inte lova att ha allt om skidresor eller enbart alpint innehåll hela tiden.

Skiers Access
Men de yngre förmågorna då? En hint speciellt till ungdomar mellan 45 – 49 🙂 som naturligtvis är välkomna till skibum50plus också då vi står för en linje att försöka fästa mindre vikt vid ålder, mer vikt vid att skapa access till bra resmål med medlemsförmån och möjlighet för den som vill att dela sin skidupplevelse med andra, kanske helt nya ansikten i varierande åldrar. Vår yngsta medlem som aktivt stödjer arbetet med skibum50plus närmar sig nu 40 strecket.

Nu öppnar vi dock upp för att skapa access till bra medlemsförmåner på resor till Schweiz, skidutrustning, skidor, skidförsäkring samt möjlighet att delta på event under samlingsnamnet Skiers Access där Skiers Accesss Alpine Club riktar sig till er lite yngre alpina skidåkare runt de 30 och uppåt. Detta med samma tillgång till personlig service vid resor till Wengen i Jungfrau Region samt medlemsförmåner på alla skidorter i hela Schweiz, dessutom möjlighet att delta i gemensamma medlemsresor.

Vi vänder oss till alla kategorier av skidåkare, från dig som på äldre dagar är ny i sporten till dig som är van att på egen hand besöka de brantaste pisterna eller njuta av de mest extrema linjerna i en häftig offpist-repa. Som medlem hos oss har du 10-15% på boende, 10% på paketresor, 5% på utveckling av din egen åkteknik (sker i Wengen) 30% på hjälmar och skidglasögon hos vår partner/ sponsor BLIZ, 15% på svenska handgjorda alpinskidor från SOUL skis, 10% på skid/ rese och sportförsäkring innehållande skydd för bl a offpist, glaciärskidåkning.

Vi har också kontakterna för dig som både vill tävla alpint eller delta i heliski, guidad touring etc, som medlem kanske du också själv hittar vänner att uppleva saker ihop med.

Barnfamiljer
I barnvänliga Wengen har vi speciellt studerat era behov vid en skidsemester och där finns fantastiska möjligheter både för gemensamma aktiviteter och aktiviteter för barnen separat medan ni som föräldrar utmanar er själva i pisterna.

Nu i sommar kommer vi att göra en roadshow…. möt oss på plats och prata lite utförsåkning, kanske kan du bibringa dina unika erfarenheter till oss och vi kan berätta mer om oss och vad vi kan erbjuda. Håll koll på oss här och via facebook om tid och plats, vi kommer även att sända live. Vill du vara med?

Under kommande höst planerar vi 2 medlemsevent, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Vinn en skidresa till Schweiz blir parollen för båda eventen som också är öppna för icke medlemmar. Vinnaren vinner förutom resa med hotell, också ett par nya skidor, hjälm och glasögon. Tävlingen sker på Facebook. Deltagare på eventen får en utökad chans att vinna resan och är du medlem höjs oddsen ytterligare.

Välkomna att boka skidresor till Schweiz och till medlemsskap hos oss.

Bli medlem/ Becom member

Malin, Club President skibum50plus

Skiers Access Alpine Club.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: